website-cartoonWebsites

Wat is uw marketingstrategie?

Die vraag is makkelijker dan het lijkt. Wat wilt u bereiken? Naamsbekendheid, informeren, contact? Wij leggen de nadruk waar die hoort. Door een heldere communicatie, duidelijke navigatie en vooral een goede call to action. Het resultaat is een goede conversie.

WordPress Websites

Interacts ontwikkelt websites in WordPress. Dit wereldwijde, open source systeem wordt door meer dan 25 miljoen mensen gebruikt en door duizenden up to date gehouden. Hierdoor zijn de meeste aanpassingen en plug inn’s tegen geen of geringe kosten beschikbaar.

Voeg daarbij een heldere Nederlandstalige handleiding en een gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem) die het actueel houden van uw website eenvoudig houdt.

Moet het altijd nieuw?

Interacts gaat voor online rendement. Dat is het verschil met “technisch georiënteerde” webbouwers. Bij ons komt techniek op de tweede plaats. Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige website? Is uw conversie laag (onder de 1%) of uw bezoek snel weer weg? Dan wordt het tijd om Interacts uw site te laten analyseren.

Meten is weten!

Als uw huidige site onoverkomelijke gebreken vertoont om een beter rendement te halen, stellen wij voor iets nieuws te maken. Is dat niet het geval dan zijn een aangepast ontwerp, andere functionaliteiten of een betere navigatie een optie. Dat kan dan door uw huidige website bouwer, of Interacts, worden doorgevoerd.

Ga de uitdaging aan.

Neem contact met ons op om samen te verkennen wat nodig is om uw nieuwe site te maken, of uw huidige te verbeteren.

 

maak-afspraak-knop


nog-vragen'
nog vragen?

Bedrijfsnaam

Naam

Email

Tel

Bericht