Vijverleven

Vijverleven.nl is de webshop van Vijvercentrum Meppel. De webshop van Vijverleven is in februari 2013 compleet opnieuw opgebouwd. De bestaande webshop was ook in Magento gebouwd maar voldeed niet aan de verwachtingen. Met een conversiepercentage van 0,3% was het ook niet echt de moeite waard. InterActs heeft het complete traject van begin tot eind begeleid.

Eerst de basis dan de rest

We zijn begonnen met het inventariseren van de online markt. Wie zijn er actief en waar vragen klanten naar? Al snel bleek dat het assortiment van Vijverleven niet voldoende was. InterActs gaf het advies om niet op prijs te gaan concurreren maar op kwaliteit en aanbod. Vijverleven moet de expert op vijvergebied online worden. Nadat helder was welke zoektermen er belangrijk zijn in deze markt, werd er een basis navigatiestructuur opgezet. Aan de hand van deze structuur werd vervolgens een “Mock Up” ook wel wireframe gemaakt. Nadat dit wireframe akkoord was bevonden zijn wij begonnen met het design. Het moest kwaliteit, service en professionaliteit uitstralen.

Na het ontwerp werd de site technisch gebouwd in Magento. Al snel na de lancering bleek dat de adviezen van InterActs goed waren, want het conversiepercentage steeg ruim boven de 1% met uitschieters naar 2%.

SEO en SEA

InterActs neemt ook het gehele traject van SEO en SEA voor Vijverleven voor haar rekening. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Erik Veenstra!