Mijn Modewereld

Mijnmodewereld.nl is de webshop van Modewereld in De Wijk. Modewereld is de grootste modezaak van Noord Nederland. In 2009 ontwikkelde Interacts de eerste webshop voor Modewereld. Deze webshop was gericht op een specifiek damesmerk “Desigual”. Al vrij snel werd duidelijk dat er behoefte bestond aan het online bestellen van mode.

Het was de start van een succesvolle online strategie, de ervoor zorgde dat Mijnmodewereld.nl uitgroeiende tot een online winkel die een goede bijdrage levert aan de totale activiteiten van Modewereld.

No cure no pay

Omdat wij overtuigd zijn van onze aanpak, hebben wij met Modewereld een speciale omzet gerelateerde vergoeding afgesproken. Interacts is verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten. Hieronder vallen alle activiteiten die ervoor zorgen dat er relevante bezoekers naar de site komen. Bovendien is het van belang dat de webshop goed in elkaar zit qua structuur, zodat de bezoekers ook betaalde klanten worden.

We zetten bijvoorbeeld een zeer effectieve SEO strategie in. Daarnaast verzorgen wij de inhoud, opmaak en het versturen van minimaal 2 nieuwsbrieven per week.