website-cartoonWebshops

Hoe verkoop je souvenirs, vijver artikelen, kleding, speelgoed of cv-radiatoren via het internet? Met een webshop van Interacts.

Na ruim 50 webshops mogen wij ons specialist noemen op webshop gebied. Hiervoor gebruiken we Magento. Met meer dan 1 miljoen gebruikers en meer dan 2.000 uitbreidingen, is Magento een wereldwijd platform. Maar dat is maar een deel van het verhaal.

Hoe moet de shop eruit ziet? Wat is allemaal belangrijk om van klik tot koop te komen? Een goede conversie bereik je alleen als je technische kennis koppelt aan marketing know how. En dat doet Interacts. Wij ontwikkelen webshops die op alles goed scoren. Look and  feel, navigatie, betrouwbaarheid, functionaliteit én conversie.

Magento en de back office.

Als het aantal artikelen in de webshop groeit, komt er behoefte aan een koppeling met het voorraad- of het kassa systeem. Maatwerk dat Interacts kan leveren. Hiermee ontstaat synchronisatie van producten, prijzen en afbeeldingen, de voorraad, de klantgegevens en de financiële gegevens. Ideaal  bij meer dan 30.000 producten, 45.000 klanten en meer dan 1.000 bestellingen per maand.

Vraag Interacts naar de mogelijkheden. De verkoop online is niet meer weg te denken. In Nederland hebben we 11 miljoen actieve internetters. Van deze groep heeft driekwart (77%) ooit een online aankoop gedaan.

 

maak-afspraak-knop


nog-vragen'
nog vragen?

Bedrijfsnaam

Naam

Email

Tel

Bericht